Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Beurs & presentatie banners

Heeft u een mooie presentatiebanner nodig voor in uw gebouw of op de beurs ? Bij Duropanel kunt u dit eenvoudig bestellen! Met presentatiebanners valt u nog eens extra op. Dankzij het gebruik van heldere kleuren, afbeeldingen en slogans kunt u de belangrijkste informatie over uw bedrijf communiceren. Presentatiebanners zijn een uitstekende toevoeging voor op de beurs of ter presentatie binnen uw bedrijf. 

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Wij kunnen deze producten helemaal naar uw wensen ontwerpen en produceren. Er kan worden gekozen voor verschillende maten. U kunt daarbij zelf beeldmateriaal aanleveren of ons inschakelen om daarbij te helpen om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Heeft u specifieke eisen? Dat kan ook. Wij bieden ook mogelijkheden om producten op maat te maken. 

Vraag uw offerte aan
presentatiebanner rolbanner rabobank

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)573 - 254 618
E info@duropanel.nl
Bericht sturen
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?
Akkoord