Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Lichtbakken

Wilt u ook zo'n mooie, opvallende lichtbak bij uw bedrijf hebben? 

Wij hebben bij Duropanel veel ervaring met verschillende toepassingen van lichtbakken. Lichtbakken zorgen ervoor dat iedere voorbijganger ziet welk bedrijf er op die locatie zit. Vooral in het donker! Deze borden zijn zeer effectief in het donker, omdat het dan veel meer opvalt ten opzichte van zijn omgeving. Door gebruik van de juiste beelden en materialen kan een lichtbak een prachtig visitekaartje zijn voor het bedrijf.

Projecten op maat

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. 

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag een offerte aan
lichtbakplaat_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een offerte aanvragen met de knop bij de bovenstaande afbeeldingen. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen