Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens naar onze Corona preventie-producten!

Makelaarsborden

Makelaarsborden worden vaak gebruikt bij de verkoop van een huis of pand. Te koop borden en verkocht borden staan dan vaak in de tuin of aan het raam geplakt. Zo wordt voor elke passant duidelijk dat het object te koop is.

Duropanel kan u ook van dienst zijn bij het ontwerpen van makelaarsborden. Zo kunt u uw eigen afmetingen kiezen. Wij maken tuinborden en raamborden. Dit kan volledig op maat en naar wensen van de klant. Deze kunt u aangeven bij het offerteformulier. U kunt zelf beeldmateriaal aanleveren of wij kunnen u persoonlijk helpen om dit te creëren. 

Vraag een offerte aan
makelaarsbord_DP_vierkant.png

Voorbeelden van borden

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook op de knop bij bovenstaande voorbeelden klikken om doorverwezen te worden naar onze offertepagina. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen