Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Foto op 3D aluminium

Met onze 3D aluminium fotopanelen geef je extra diepte aan dit stukje muurdecoratie. Deze aluminium panelen hebben omgezette randen waar de afbeelding volledig in mee gaat. Zo zie je de afbeeldingen aan alle kanten van het fotobord doorlopen. De panelen worden geproduceerd met een super duurzame techniek genaamd sublimatie. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding in de speciale coating hecht en niet op het materiaal ligt. Dit betekent supermooie HD kwaliteit afbeeldingen die jarenlang kleurecht blijven en tegen UV-straling bestand zijn. Deze borden zijn dus ook uitstekend buiten te gebruiken. De borden komen standaard met ophanggaten aan de achterkant zodat de borden gemakkelijk op te hangen zijn.

Een aantal voordelen van 3D aluminium:

  • Super duurzaam
  • 3D-effect door omgezette randen
  • Kleurecht en dat blijft ook zo!
  • Kies zelf de afbeelding
  • Beschikbaar in 2 afmetingen

We verkopen deze borden ook voor in de tuin! Hierbij heb je ook de keuze om uitsparingen voor plantenbakken in het bord te laten maken. Op deze manier geef je extra functionaliteit en leven aan het fotobord voor in je tuin. Kijk hier voor meer informatie...

Ontwerp je eigen 3D fotopaneel
fotopaneel foto op aluminium omgezette randen

Voorbeelden

Zelf samen te stellen met je eigen foto's!

Bij Duropanel krijgen we elke gewenste afbeelding op jouw fotoproduct. Dit kan een foto van een tekening zijn, kunst, of wat je maar wil. Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's uit onze Duropanel collectie kiezen. Je kunt ook foto's van speciale stockfoto websites gebruiken. Er zijn talloze dergelijke websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!
 

​De 3D borden zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen:

  • 30x40x2 cm
  • 40x60x4 cm

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen