Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Bouwborden / Projectborden

Projectborden en bouwborden worden gebruikt bij de bouw of verbouwing van panden en gebouwen. Bouwborden zie je vaak langs de weg en worden daarom door veel mensen gezien. Vaak zijn deze mensen ook nog eens woonachtend of werkzaam in hetzelfde gebied als waar u uw werkzaamheden uitvoert. Bouwborden en projectborden zijn dan ook de ideale gelegenheid om uw naam en werkzaamheden onder de aandacht te brengen. U kunt de voordelen van het nieuwe project benoemen of aangeven waarvoor het gebruikt gaat worden. Zo wordt van te voren al duidelijk wat de toegevoegde waarde wordt van het nieuwe project.

Bouwborden van Duropanel

Bij Duropanel hebben wij veel ervaring met het maken van bouwborden en projectborden. Hier zitten dan ook vele voordelen aan:

  • Bouwborden en projectborden zijn in alle afmetingen te maken, u kunt zelf uw maten doorgeven
  • De borden zijn eenvoudig in elkaar te zetten
  • Het frame wordt bijgeleverd
  • U kunt uw eigen ontwerp opsturen of u daarbij door ons laten adviseren
  • Makkelijk te bestellen in de webshop
  • 100% veilige betaalmethoden

Bij bouwborden kunt u zelf de afmetingen kiezen. U kunt alleen het paneel door ons laten maken, maar ook het geheel. Als u speciale wensen heeft, geef deze dan aan bij het invullen van ons offerteformulier. Wij zorgen ervoor dat uw bouwbord helemaal aansluit bij uw behoeften. U kunt hier ook al bestanden uploaden ter ondersteuning van de omschrijving.

Vraag een offerte aan
bouwbord_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook op de knop bij bovenstaande voorbeelden klikken om doorverwezen te worden naar onze offertepagina. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.
 

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen