Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Presentatiewanden / beurswanden

Beurswanden en presentatiewanden zijn de aandachtstrekkers op de beurs. Daar staat u tussen verschillende bedrijven die allemaal dezelfde mensen willen lokken als u. Het is daarom belangrijk dat u opvalt tussen de massa. Met de beurswanden en presentatiewanden van Duropanel is dat geen enkel probleem. Beurswanden zijn het ideale middel om uw bedrijf in één oogopslag onder de aandacht te brengen. Met opvallende kleuren, unique selling points en een professioneel uiterlijk weet de klant direct dat ze bij u aan het goede adres zijn. Met de presentatiewanden heeft u iets tastbaars om de klant te tonen wanneer u hen helpt hun doelstellingen te behalen. De beurswanden en presentatiewanden kunnen helemaal op maat worden gemaakt.

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals u kunt zien zit hier een goede variëteit in. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag een offerte aan
presentatiewand_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen