Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

stop shield traffic sign road sign

Pictogram- & tekstborden

Een pictogrambord wordt in veel gevallen gebruikt om snel belangrijke informatie te communiceren. Pictogramborden zijn duidelijk, goed zichtbaar en voor iedereen begrijpelijk. Dit is belangrijk als u een pictogrambord gebruikt om mensen te waarschuwen of te attenderen op mogelijk gevaarlijke situaties. Dit is ook handig in verband met regel- en wetgeving.

Verschillende categorieën pictogramborden

Bij Duropanel kun je een pictogrambord van verschillende categorieën bestellen. Denk aan verschillende soorten verkeersborden maar ook deurbordjes. Alle pictogramborden zijn heel eenvoudig te bestellen via onze webshop, daarbij geldt dat als u ze vóór 12:00 uur besteld, u ze de volgende dag al in huis heeft!

Is een pictogrambord verplicht?

Niet allemaal en niet in alle gevallen. Er zijn bijvoorbeeld pictogramborden die aangeven waar brandblussers zich in het gebouw bevinden. Het is handig om aan te geven waar deze zich bevinden. Daarnaast wilt u dat apparatuur dat met veiligheid te maken heeft, zoals brandblusapparatuur, door iedereen goed te vinden is. Zo’n pictogrambordje is wel verplicht in een bedrijf of openbare ruimte, zoals vastgesteld in het Bouwbesluit. Voor brandslanghaspels geldt weer andere regelgeving. Als u er zeker van wil zijn of bepaalde pictogramborden verplicht zijn, kunt u het beste het bouwbesluit er op nakijken.

Informatie over het pictogrambord

Tenzij anders aangegeven zijn onze pictogramborden van aluminium. Omdat wij de pictogramborden hebben opgedeeld in verschillende categorieën, zijn er verschillende afmetingen en samenstellingen verkrijgbaar. Dit is in alle gevallen duidelijk aangegeven in de webshop. U hoeft zich nooit af te vragen uit welk materiaal, afmeting of andere specificaties uw pictogrambord bestaat. Dit staat duidelijk vermeld.

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!

Verkeersborden kunnen uit voorraad geleverd worden, daarom geldt: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis!