Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Wanddecoratie vloerdecoratie kantoor - groene vloerstickers bomen natuurlijk

Met een wandpaneel geef jij jouw persoonlijke stijl aan de muur in huis of op kantoor. Met de wandpanelen van Duropanel creëer je eenvoudig een unieke stijl. Denk aan logo's, patronen, tekst of eigen foto's die een hele muur beslaan. Bij Duropanel is er keuze uit veel verschillende foto's en levensecht uitziende materialen. Met materialen als hout, marmer en beton is vaak lastig te werken en kosten veel tijd en geld. Met wandpanelen krijg je hetzelfde resultaat. Wandpanelen zijn ook nog eens makkelijk schoon te houden, onderhoudsvriendelijk, veilig en eenvoudig te monteren. De wandpanelen worden geprint op aluminium, dibond met een opdruk die zo scherp en kleurecht is dat het niet van echte materialen te onderscheiden is.

 

Bekijk alle mogelijkheden en creëer je eigen stijl!

Upload je eigen foto's of zoek online naar jouw perfecte foto!

Wij geven je de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden om zo jouw perfecte fotopaneel te ontwerpen. Heb je zelf geen mooie passende foto's? Geen probleem! Er zijn namelijk talloze websites met zogeheten 'stock foto's'. Op een aantal van deze websites zijn deze zelfs gratis te gebruiken, zelfs voor commercieel gebruik! 

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!
 

Inspiratie opdoen?

Kijk ook eens onze Inspiratiepagina's! Deze pagina's zijn gemaakt om een impressie te geven van wat onze producten kunnen doen met de stijl en sfeer in verschillende soorten ruimtes op allerlei verschillende locaties.