Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Informatieborden

Een informatiebord is handig in allerlei verschillende situaties. Denk aan plattegronden, mededelingen, veiligheidsvoorschriften en educatieve doeleinden. Als u iets te vertellen heeft aan voorbijgangers of bezoekers van bijvoorbeeld een gebouw, openbare ruimte of evenement, dan zijn informatieborden de perfecte uitkomst.

Informatieborden komt men dan ook vaak tegen in pretparken, dierentuinen, bedrijven, parken en evenementen. Bij de Apenheul in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld informatieborden van Duropanel te bekijken. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende apen die er te zien zijn. Dit is slechts één voorbeeld van het nut van een informatiebord.

Verschillende categorieën informatieborden

Bij Duropanel hebben we de informatieborden onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u bij ons ook verkeersborden, pictogram- & tekstborden, naamborden, bouw- & projectborden en zelfs huisnummerborden bestellen. Dit is allemaal heel eenvoudig via onze webshop te regelen.

Er is altijd wel een situatie waarin een informatiebord uitkomst biedt, denk bijvoorbeeld aan veiligheid. Moeten mensen worden geattendeerd op gevaarlijke situaties? U kunt maar beter een duidelijk zichtbaar bord ophangen voordat er een ongeluk gebeurt dat voorkomen had kunnen worden.

Een informatiebord zelf ontwerpen

U heeft natuurlijk specifieke eisen aan uw informatiebord, bij Duropanel kunt u daarom informatieborden laten ontwerpen. Door persoonlijk contact en nauwe samenwerking komen we zo tot een uniek product. Hierbij heeft u keuze uit verschillende maten, materialen, afwerkingen, bedrukkingen, kleuren, accessoires en nog veel meer! Een informatiebord kopen doet u daarom bij Duropanel.

In de webshop vindt u een uitgebreide configurator waar u zelf al een groot gedeelte kunt samenstellen. Als u zelf een ontwerp heeft, kunt u die daar ook uploaden. Zo kan het hele proces automatisch verlopen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen