Gevelborden

Bent u op zoek naar een gevelbord? 

Gevelborden kunnen bij Duropanel heel gemakkelijk voor u worden geregeld. U kunt uw eigen afmetingen, materialen en afwerkingen kiezen. Wij kunnen u ook helpen met het ontwerpen van de beelden op het gevelbord. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang te gebruiken is. Wij zijn specialist in klantspecifieke aanvragen. Wanneer u specifieke eisen heeft kunt u dit daarom ook aangeven, zodat wij door middel van persoonlijk contact vastleggen hoe het product er uit moet gaan zien. Op deze manier weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Dus aarzal niet, dan doen wij ons best om dit te verwezenlijken!

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals u kunt zien zit hier een goede variëteit in. Als u met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina waar u alle eisen en wensen kunt aangeven.

Vraag een offerte aan
gevelbord_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook op de knop bij bovenstaande voorbeelden klikken om doorverwezen te worden naar onze offertepagina. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.
 

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen