Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Bedrukte profielen speeltoestellen hout look houtstructuur duurzaam

Sublimatie - Bedrukte profielen

Wij kunnen bij Duropanel allerlei soorten profielen en gekromde producten laten 3D sublimeren. Dit betekent dat je alle soorten beeldmateriaal op deze producten kunt laten zetten. Het grote voordeel van deze techniek is dat de ink niet op het product ligt, maar in de coating hecht gedurende het productieproces. Dat zorgt voor een aantal geweldige eigenschappen. Voordelen van de sublimatietechniek zijn:

  • Kras- en slijtvast
  • Anti-graffiti
  • Onderhoudsarm
  • Bestand tegen atmosferische invloeden
  • Recyclebaar

Er zijn al meerdere projecten geweest die gebruik hebben gemaakt van onze 3D sublimatietechniek. Hier zijn geweldige resultaten uit gekomen! Bekijk daarom ook eens onze projectenpagina

Meer over sublimatie...
 

Bekijk de projecten waar wij 3D sublimatie op hebben toegepast!

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.