Over ons.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen

De wereld van Duropanel; uw wereld.

In een wereld waarin de mens continu visueel geprikkeld wordt, vallen objecten die zich onderscheiden altijd direct op. Het is een wereld waarin Duropanel zich graag beweegt. Wij voegen namelijk duurzaam waarde toe aan onze leefomgeving en het imago van onze klanten.

Een kleurrijk eindresultaat

Duropanel produceert in- en outdoor middelen, die de visuele identiteit van organisaties uitdragen. Dat doen we door huisstijlen, decoraties, grafische ontwerpen en dessins toe te passen op uiteenlopende dragers van metaal en kunststof. Het is een prachtig samenspel tussen techniek en design, dat zich vertaalt in een kleurrijk eindresultaat.

Full-colour, duurzaam en functioneel

De producten die we maken en bewerken zijn divers en worden op uiteenlopende plekken toegepast. Voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Het kunnen wanden, panelen en reclameborden zijn. Of gevelplaten, interieurpanelen, kunstwerken en meer. Mooi bedacht en duurzaam beter. Bij Duropanel gaan kwaliteit en functionaliteit hand in hand.

 

          
 

Onze werkwijze

Wat duropanel samen met haar opdrachtgevers bedenkt, moet duurzaam mooi zijn en blijven. Met name voor de sublimatietechniek geldt: kras-en slijtvast, kleurecht, antigraffiti en onderhoudsarm. Daarvoor maken we gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke technieken, die Duropanel toepast voor tal van opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van industrie tot architectuur & bouw en van infrastructuur tot reclame & marketing. Meer over sublimatie...
 

Duurzaam beter

De technieken die Duropanel toepast zijn innovatief. De basismaterialen, beschermlagen, coatings én opdrukken voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Milieubewust in alle opzichten: dát is Duropanel ten voeten uit. Niet alleen tijdens de productie, maar ook over de gehele levensduur van uw gesublimeerde producten, die volledig recyclebaar zijn.
 

          
 

De mensen die het doen

Onze mensen denken, bewegen, creëren mee en ontzorgen opdrachtgevers gedurende het hele proces. Van ontwerp, productie en voorraadbeheer tot en met transport en deskundige montage. Bij duropanel vindt u 100% duurzame dienstverlening onder één vertrouwd dak. Wilt u solliciteren bij Duropanel? Kijk dan eens op Werken Bij Duropanel of er openstaande vacatures zijn.
 

Kwaliteit

Als kwaliteit en duurzaamheid voor u belangrijk is, dan staat ons niets in de weg om succesvol samen te werken. Door jarenlange samenwerking met kritische opdrachtgevers is het realiseren van perfecte oplossingen een tweede natuur voor ons geworden. Onze specialiteit: beschermen en verfraaien van uw product.

                   

 

                      

 

Bekijk onze bedrijfsvideo hier!