Educatieve informatieborden

Educatieve informatieborden worden vaak gebruikt om producten, evenementen, dieren, of gebeurtenissen toe te lichten. Zij zijn dan ook vaak te vinden in musea, dierentuinen en bij zeldzame of interessante voorwerpen. Het is belangrijk dat deze borden de aandacht trekken en goed zicht- en leesbaar zijn. Bij Duropanel hebben wij veel ervaring in het maken van educatieve informatieborden. U hoeft daarom slechts uw wensen door te geven of een ontwerp te sturen. Wij zorgen ervoor dat uw informatieborden helemaal aansluiten bij uw behoeften.

Ontwerp je eigen informatiebord
Artis informatieborden - sublimatie

Projecten

Mogelijkheden

De educatieve informatieborden worden gesublimeerd op gecoat aluminium of dibond. Hierdoor blijft de afbeelding lang mooi in zelfs de slechtste weersomstandigheden. Ook is het materiaal makkelijk schoon te maken en is het goed bestand tegen vernieling of vandalisme. Dankzij onze sublimatietechniek wordt de afbeelding verweven in het materiaal. De afbeelding is dus niet van het materiaal af te krassen en graffiti is makkelijk te verwijderen zonder het product te beschadigen. Dit maakt de borden ideaal geschikt om te gebruiken in openbare instellingen of op plekken waar veel mensen komen.

Uw educatieve informatieborden zijn in elke gewenste afmeting te verkrijgen. Bij borden die langer zijn dan 6 meter moet u rekening houden met meerdere panelen.
 

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen