Eigen ontwerp

Wil je een eigen ontwerp aan de muur? Heb je zelf een mooie afbeelding of wil je het net even anders?

Stuur je eigen foto of ontwerp naar ons op! Wij zorgen ervoor dat ook jij prachtige wandpanelen krijgt met je eigen fantastische ontwerp! Bij Duropanel kun je er voor kiezen om je eigen beeldmateriaal te leveren zodat wij jouw gepersonaliseerde wandpaneel naar de gewenste eisen kunnen produceren. Geef elke ruimte jouw eigen stijl met jouw eigen wandpanelen. Ideaal om elke ruimte sfeer te geven. Deze kunnen in allerlei ruimten zoals in de woonkamer of slaapkamer worden geplaatst. Een aantal voordelen van onze gesublimeerde panelen zijn:

  • Hittebestendig en brandvertragend; voor extra veiligheid en duurzaamheid in bijvoorbeeld de keuken of bij een open haard.
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterresistent; kan ook worden gebruikt als keukenachterwand of douchewand.
  • Licht gewicht, gemakkelijk te plaatsen.
  • Onderhoudsvrij; nooit meer bijwerken door de speciale coating.
  • Krasvast

Druk op 'ontwerp je eigen wandpaneel' om verder te gaan naar het kiezen van je eigen wandpaneel! Mocht je specifieke eisen hebben, kun je hier ook een offerte aanvragen. 

Ontwerp je eigen wandpaneel
Muurdecoratie wandpanelen rood

Voorbeelden

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende afbeeldingen, structuren en patronen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van wandpanelen met eigen ontwerpen van onze klanten weergegeven. Dit zouden ook andere hoge kwaliteit structuren of afbeeldingen kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen wandpaneel' om je eigen wandpaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.
 

Geen eigen foto's?

Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

 

Inspiratie opdoen?

Kijk ook eens onze Inspiratiepagina's! Deze pagina's zijn gemaakt om een impressie te geven van wat onze producten kunnen doen met de stijl en sfeer in verschillende soorten ruimtes op allerlei verschillende locaties.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen