Logoborden

Bij Duropanel maken wij al jaren logoborden en gevelborden. Hierbij kan er gekozen worden uit verschillende materialen en afwerkingen met jouw eigen gekozen afmetingen. Wij maken gebruik van duurzame productietechnieken die er voor zorgen dat onze producten jaren lang mooi blijven. Wij kunnen op hele hoge fotokwaliteit produceren zodat ook uw product er strak uit ziet. Afhankelijk van de gekozen materialen en afwerkingen hebben de logoborden van Duropanel verschillende voordelen:

  • U kunt uw eigen afmetingen doorgeven
  • Logoborden in all vormen, u zit niet vast aan vierkante of ronde borden
  • Full colour
  • Keuze uit verschillende, kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Makkelijk schoon te maken, graffiti afstotend

 

Ontwerp je eigen logobord
Logoborden Gevelborden vis contourgesneden

Voorbeelden

Ook gebruik maken van onze diensten?

Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook op de knop bij bovenstaande voorbeelden klikken om doorverwezen te worden naar onze offertepagina. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien al wel heeft gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden wat betreft materiaalsoort, productvorm en productietechniek. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de montage van uw producten. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen