Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Met een wandpaneel geef jij jouw persoonlijke stijl aan de muur in huis of op kantoor. Met de wandpanelen van Duropanel creëer je eenvoudig een unieke stijl. Denk aan logo's, patronen, tekst of eigen foto's die een hele muur beslaan. Bij Duropanel is er keuze uit veel verschillende foto's en levensecht uitziende materialen. Met materialen als hout, marmer en beton is vaak lastig te werken en kosten veel tijd en geld. Met wandpanelen krijg je hetzelfde resultaat. Wandpanelen zijn ook nog eens makkelijk schoon te houden, onderhoudsvriendelijk, veilig en eenvoudig te monteren. De afbeeldingen worden geprint op verschillende materialen zoals aluminium en dibond. De afbeeldingen kunnen heel scherp worden weergeven en zijn ook heel kleurecht. Vaak is het niet van echte materialen te onderscheiden tot je aan het oppervlakte voelt.
 

Wij hebben ook fotopanelen!

Bij Duropanel is het ook mogelijk om foto's haarscherp af te drukken op wandpanelen. Deze fotopanelen geven een persoonlijke tint aan elke ruimte waar ze te vinden zijn. Je kan kiezen uit ons brede aanbod foto's of je eigen foto's uploaden. Dankzij onze geavanceerde printmethodes worden de foto's haarscherp afgedrukt en behouden ze perfect hun kleur. Met de stel-samen-module krijg je een voorbeeld te zien van het resultaat.

 

Stel je eigen wandpanelen samen en bestel hier!

Inspiratie opdoen?

Neem ook eens een kijkje op onze inspiratiepagina's! Om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden met wandpanelen hebben we deze pagina's gemaakt. Zo krijgt u een impressie van de invloed van mooie wandpanelen in allerlei verschillende situaties. 

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen