Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Infodisplays

Info displays worden gebruikt om belangrijke informatie over producten weer te geven. Denk bijvoorbeeld aan de bordjes in autoshowrooms. Op de bordjes kan informatie worden weergegeven als het bouwjaar, de kilometerstand, de maximum snelheid, etc. De info displays zijn stabiel en stijlvol, waardoor de producten waar ze bij staan een exclusief gevoel meekrijgen. Ze kunnen daarom ook perfect gebruikt worden in musea, kunstgalerijen, banken etc. Met info displays zorgt u ervoor dat de klant of bezoeker op zijn eigen gemak alle belangrijke informatie tot zich kan nemen. Dit verhoogt het comfort van de klant en de waargenomen kwaliteit van uw bedrijf.

Materiaal

De info displays zijn vaak van licht aluminium of kunststof. Dit zorgt voor een modern en strak uiterlijk. Daarnaast zijn de materialen erg duurzaam. De infodisplays maken gebruik van kliklijsten of andere eenvoudig verwisselbare systemen. Zo kunt ook zo vaak u wilt de informatiecontent verwisselen. Dit is handig voor als uw verschillende producten verkoopt of eens iets anders tentoon wilt stellen.

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal voorbeelden zien. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Wij kunnen inspelen op uw specifieke eisen en zo het gewenste product leveren. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
Infodisplay

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen