Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

I.V.M. VAKANTIE HEBBEN WIJ OP DIT MOMENT EEN LANGERE LEVERTIJD. WIJ ZIJN WEEK 32 EN 33 GESLOTEN.

Muurstickers

Met muurstickers breng je heel eenvoudig mooie versieringen aan op de muur. Dankzij de grote mogelijkheid aan kleuren, vormen en afbeeldingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn overal toe te passen en zijn het perfecte middel om leuke accenten aan te brengen. Muurstickers kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor reclame doeleinden in winkels. Bij Duropanel printen wij elke afbeelding die u maar wilt op een sticker. Het resultaat is een full-colour, makkelijk aan te brengen muursticker die goed blijft zitten. U kunt uw eigen beeldmateriaal leveren, maar wij kunnen dit ook in samenwerking doen om zo tot een prachtig ontwerp te komen. 

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal voorbeelden zien. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Wij kunnen deze producten helemaal naar uw wensen ontwerpen en produceren. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
muursticker_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen