Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Presentatiepanelen

Bij Duropanel is het mogelijk om foto's en ontwerpen haarscherp af te drukken op fotopanelen. Deze panelen geven een duidelijk sfeer aan elke ruimte waar ze te vinden zijn. Je kunt kiezen om informatie en/of foto's hierop te weergeven. Ideaal voor in uw winkel of voor bij uw stand op de beurs. Dankzij onze geavanceerde printmethodes worden de foto's haarscherp afgedrukt en behouden ze perfect hun kleur. De foto- en presentatiepanelen kunnen worden gemaakt in eigen gekozen maten. Ook zijn verschillende materialen mogelijk. Als je wilt kan hier ook een mooi lijst of frame omheen en is er een optie voor ophangsystemen aanwezig. 

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals u kunt zien zit hier een goede variëteit in. Als u een met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'Ontwerp je eigen panelen' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar een pagina waar u alle opties kunt selecteren en extra opmerkingen kan toevoegen.

Ontwerp je eigen panelen
Navigatiepanelen presentatiepanelen winkelpanelen

Voorbeelden

Panelen op maat

Bij Duropanel is veel mogelijk. Wij maken uw presentatiepanelen in verschillende materialen en in verschillende afmetingen. Deze kunt u zelf aangeven tijdens het kiezen van alle mogelijkheden. Wij kunnen de presentatiepanelen compleet naar uw wensen vormgeven. Zo kunt u ze zo opvallend mogelijk krijgen of aansluitend bij uw huisstijl. Mocht u nog extra opmerkingen hebben kan dat ook worden aangegeven.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen