Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Raamstickers

Met raamstickers laat u uw winkel echt opvallen. Anders dan bij raamfolie kunt u bij raamstickers gebruik maken van afbeeldingen en kleuren. Dit trekt enorm de aandacht van het winkelende publiek. U kunt de raamstickers laten aansluiten bij uw huisstijle en interieur of speciaal laten maken voor een leuke salesactie of event. Plak bijvoorbeeld raamstickers van producten en kortingen op uw ruiten. Zo hebben mensen direct door dat zij even bij uw winkel naar binnen moeten! Daarnaast kunt u natuurlijk ook fantastische afbeeldingen bij u thuis op de ramen plakken. Bij Duropanel kunt u stickers laten maken voor elke gelegenheid of situatie! 

De stickers kunnen contourgesneden, rechthoekig schoongesneden of op vel worden aangeleverd. Snijteksten en -vormen kunnen worden aangebracht op allerlei ondergronden. Een contour gesneden tekst of vorm wordt voorzien van een applicatielaag, zodat de tekst eenvoudig te plakken is.

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
raamsticker_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen