Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Vloerstickers op maat

Vloerstickers kunnen op allerlei manieren worden gebruikt. Geef bijvoorbeeld de ideale looproute in uw winkel of magazijn aan of geef bepaalde producten extra aandacht. De vloerstickers zijn antislip zodat de veiligheid op de werkvloer of in de winkel gewaarborgd blijft. Bij Duropanel kunt u zelf uw wensen en afmetingen doorgeven. Zo krijgt u vloerstickers die perfect bij uw merk of product passen!

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal projecten zien die wij hebben doorlopen. Zoals je kunt zien zit hier een goede variëteit in. Wij kunnen deze producten helemaal naar uw wensen ontwerpen en produceren. Als u een offerte wilt aanvragen en met ons aan de slag wilt kunt u op de knop 'vraag een offerte aan' drukken. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
Vloerdecoratie vloerstickers reclame op vloer porsche

Voorbeelden

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. U kunt dus altijd bij ons terecht voor duurzame op maat gemaakte producten die aansluiten op uw eisen en wensen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen