Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Gevelbanieren

Gevelbanieren zijn mooie, aan twee zijden bedrukte banieren die u monteert aan de gevel van uw bedrijf of winkel. Dankzij de stijlvolle vormgeving krijgt uw winkel of bedrijf zo een professionele uitstraling. Doordat de gevelbanners uitsteken vanuit uw voorgevel zijn de gevelbanners van twee zijden te zien. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid vanaf de straat en dat komt uw naamsbekendheid ten goede. 

Altijd een gepaste oplossing

Bij Duropanel werken we van oorsprong met projectmatige opdrachten. Dit doen we al jaren en daarom zijn we ook heel goed in het verwezenlijken van klantspecifieke eisen en wensen. Wij focussen bij onze producten altijd op duurzaamheid. Wij leggen er nadruk op dat het product mooi moet blijven en ook lang zal kunnen worden gebruikt. 

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal voorbeelden zien. U kunt uw eigen gevelbanner(s) aanvragen door te klikken op de onderstaande knop 'Vraag uw offerte aan'. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
banier_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Gevelbanners op maat

Bij Duropanel snappen wij dat reclame en communicatie maatwerk is. U kunt daarom zelf uw afmetingen kiezen en ontwerp of foto aanleveren. Wij kunnen ook helpen met de totstandkoming van een ontwerp. Zo krijgt u een gepersonaliseerd geveldoek die helemaal past bij uw specifieke wensen en eisen. Een geveldoek speciaal voor u op maat gemaakt. Dat is de service van Duropanel. 

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen