Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Geveldoeken / spandoeken

Een groot geveldoek aan de voorzijde van uw gebouw? In de webshop van Duropanel kunt u eenvoudig een geveldoek bestellen! Met geveldoeken valt u nog eens extra op. Helemaal vanaf een afstand. Geveldoeken worden vaak gebruikt door bedrijven die langs de snelweg of een andere drukbegaande weg staan. Dankzij het gebruik van heldere kleuren, afbeeldingen en slogans kunt u de belangrijkste informatie over uw bedrijf communiceren. Met een dagelijks bereik van mogelijk duizenden mensen per dag zijn gevelborden een uitstekende toevoeging voor uw naamsbekendheid.

Kwaliteit

De geveldoeken worden geprint op een duurzame kunststof doek die erg goed tegen alle weersomstandigheden kan. Zo blijft uw reclame zelfs bij aanhoudend slecht weer mooi en goed zichtbaar. Bij het geveldoek kan een mooi en praktisch ophangsysteem besteld worden. Zo wordt uw reclame optimaal weergegeven.

Vraag uw offerte aan
spandoek_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Geveldoeken op maat

Bij Duropanel snappen wij dat reclame en communicatie maatwerk is. U kunt daarom zelf uw afmetingen kiezen en ontwerp of foto aanleveren. Wij kunnen ook helpen met de totstandkoming van een ontwerp. Zo krijgt u een gepersonaliseerd geveldoek die helemaal past bij uw specifieke wensen en eisen. Een geveldoek speciaal voor u op maat gemaakt. Dat is de service van Duropanel. 

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen