Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Hekwerkdoeken

Dranghekken, stijgers en bouwhekken zijn vaak meer functioneel dan aantrekkelijk. Ze worden gebruikt om mensen in goede banen te leiden of zelfs weg te houden van een bepaalde locatie. Het aangezicht van deze hekken is industrieel, saai en onwelkom, terwijl ze gezien worden door duizenden mensen per dag! Dit biedt daarom de ideale kans om ze te bekleden met hekwerkdoeken. Met logo's, opvallende letters en kleurgebruik valt u direct op tussen de saaie en grijze massa. Een hekwerkdoek van Duropanel zorgt daarom direct voor meer naamsbekendheid!

Kwaliteit

De hekwerkdoeken worden geprint op een speciaal kunststof. Dit materiaal is uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Het kan tegen regen, wind en zonneschijn waardoor de kleuren lang mooi blijven. Zo blijft uw reclame mooi en opvallend zodat uw merk altijd uitstekende zichtbaarheid kan genieten.

Bij de onderstaande foto's kunt u een aantal voorbeelden zien. U kunt uw eigen gevelbanner(s) aanvragen door te klikken op de onderstaande knop 'Vraag uw offerte aan'. Dan wordt u doorverwezen naar de offertepagina.

Vraag uw offerte aan
bouwhekdoek_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Hekwerkdoeken op maat

Bij Duropanel snappen we dat elke klant specifieke wensen heeft. U kunt daarom zelf uw afmetingen kiezen en ontwerp of foto aanleveren. Wij kunnen ook helpen met de totstandkoming van een ontwerp. Zo krijgt u een gepersonaliseerd doek die helemaal past bij uw specifieke wensen en eisen. Een doek speciaal voor u op maat gemaakt. Dat is de service van Duropanel. 

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen