Kliklijstposters

Kliklijsten komt u veel vaker tegen dan u denkt. Kliklijsten worden vaak gebruikt door restauranthouders om hun menu te laten zien. In showrooms staan vaak productspecificaties in kliklijsten weergegeven en in winkels hangen kliklijsten vaak aan de muur met de nieuwste aanbiedingen. Dit is ook niet heel gek als u bedenkt dat een kliklijst de ideale manier is om informatie op een mooie manier te presenteren. De inhoud is ook nog eens eenvoudig te verwisselen. U klikt de kliklijst open en plaatst simpelweg een nieuwe poster in de lijst. Zo blijft uw reclamemateriaal mooi en beschermd.

Specificaties

Kliklijsten zijn in alle standaard papierformaten te krijgen. De meestvoorkomende kliklijsten worden besteld in A3 en A4 formaat. Omdat wij van nature een productiebedrijf zijn die drukken, bieden wij dit product aan als kliklijsten inclusief poster(s) of losse poster(s).

Vraag uw offerte aan
poster_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Wij maken uw posters naar wens

Bij kliklijsten horen natuurlijk reclameposters. Deze verschillen per bedrijf en per gelegenheid. Bij Duropanel kunt u daarom uw eigen reclameposters laten drukken. Door simpelweg de door u gewenste afmetingen en ontwerp of foto op te sturen, zorgen wij voor een op maat gemaakt poster in perfecte kwaliteit. Wij kunnen u ook helpen met de totstandkoming van het ontwerp.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen