Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

I.V.M. VAKANTIE HEBBEN WIJ OP DIT MOMENT EEN LANGERE LEVERTIJD. WIJ ZIJN WEEK 32 EN 33 GESLOTEN.

Magneetstickers

Magneetstickers zijn de perfecte manier om stickers te plakken op metalen oppervlakten. Doordat de magneetstickers gebruik maken van magneten wordt het oppervlakte niet vies of beschadigd. Helemaal wanneer u maar tijdelijk een sticker nodig heeft zijn magneetstickers optimaal. U trekt de magneetsticker simpelweg weer los en het is alsof hij er nooit gezeten heeft. Geen schade, geen lijmresten en geen verkleuring. Magneetstickers zijn geschikt voor elk metalen ondergrond. Denk aan auto's, archiefkasten, wanden, buizen, etc. Vraag daarom snel een offerte aan voor uw eigen magneetstickers.
 

Magneetstickers bestellen?

U kunt op de knop bij onderstaande voorbeelden klikken om doorverwezen te worden naar het offerteformulier. Duropanel is specialist in opdrachten op projectbasis met klantspecifiek eisen en wensen. Zoals u misschien kunt gezien leidt dit tot hele mooie resultaten. Duropanel kan u adviseren over de mogelijkheden. Ook de creatieve en/of technische ontwerpen kunnen de vormgevers van Duropanel voor u verzorgen. U kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot en met de levering van uw product. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor alleen die specifieke diensten waar u behoefte aan heeft.

Vraag uw offerte aan
magneetsticker_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Magneetstickers op maat gemaakt!

Bij Duropanel zit u niet vast aan vaste maten of vormen. Wij maken uw magneetstickers in elke gewenste afmetingen en vormen. Zo is er altijd een magneetsticker die aansluit bij uw wensen. Geef bij de offertepagina aan wat uw wensen zijn en wij gaan ons best doen om deze te verwezenlijken!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen