Stoepborden

Met een stoepbord voor de deur van uw winkel plaatst u reclame in het zicht van het winkelende publiek. Wanneer het winkelende publiek door de straat loopt, kijken zij niet vaak omhoog naar alle reclame die er te zien is. Met een stoepbord plaatst u een object in het pad van de klant. Een groot stoepbord pal in zijn of haar zicht. Dit maakt stoepborden het ideale middel om reclame op te maken.

De posters in deze stoepborden zijn eenvoudig te verwisselen. De stoepbordposters zijn los te bestellen. Zo hoeft u bij elke nieuwe actie slechts de poster te vervangen.

Afmetingen en stoepbordposters

Stoepborden komen in standaard postermaten. De maten A0, A1, B1 en B2 zijn bij ons beschikbaar. Heeft u zelf al een stoepbord maar zoekt u naar stoepbordposters? Ook deze zijn in onze webshop te bestellen. Deze zijn in alle maten, zelfs afwijkende, te verkrijgen.

Vraag uw offerte aan
Stoepborden straatborden winkelborden sandwichborden

Voorbeelden

Stoepbordposters op maat gemaakt

Reclame en communicatie is per bedrjif en per evenement of promotie verschillend. Dit betekent dat u reclameposters nodig heeft die speciaal voor u gemaakt zijn. Bij Duropanel is dit geen enkel probleem. In de webshop kunt u bij uw bestelling de gewenste afmetingen en ontwerp of foto meesturen. Wij zorgen dan voor een perfecte reclameposter die helemaal past bij uw merk. U kunt ook contact opnemen voor een offerte.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen