Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens naar onze Corona preventie-producten!

Foto's van internet

Wij geven je de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden om zo jouw perfecte fotopaneel te ontwerpen. Heb je zelf geen mooie passende foto's? Geen probleem! Er zijn namelijk talloze websites met zogeheten 'stock foto's'. Op een aantal van deze websites zijn deze zelfs gratis te gebruiken, zelfs voor commercieel gebruik! 

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!

Ontwerp je eigen fotopaneel
Pexels gratis stock afbeeldingen

Voorbeelden van websites

Hoge kwaliteit foto's voor super resultaat!

Wij kunnen bij Duropanel fotopanelen maken met super hoge kwaliteit en mooie heldere kleuren. Zorg daarom ook dat uw foto's van hoge kwaliteit zijn om dit volledig te benutten. U kunt er zeker van zijn dat het resultaat er mag wezen. En dat het ook heel lang zo blijft. Wij leggen veel focus op de duurzaamheid van onze producten. 

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen