Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Foto op aluminium

Foto op aluminium is helemaal de trend van de afgelopen tijd. Het is dan ook een manier van wanddecoratie die helemaal bij deze moderne tijd past. Het aluminium is vormvast en heel dun. Hierdoor krijgt uw kamer een strak uiterlijk. De kleuren komen schitterend tot zijn recht op een aluminium paneel.

Gelakt of geborsteld aluminium

Gelakt aluminium heeft een glad oppervlakte waar zelfs de kleinste details in uw foto op te zien zijn. Aluminium is dan ook het perfecte presentatiemateriaal voor mensen die hun foto's willen tonen zoals bijvoorbeeld professionele fotografen.

Geborsteld aluminium heeft de kenmerkende structuur die we van aluminium gewend zijn. Doordat het wit in de afbeelding wordt weggelaten blijven deze kenmerken zichtbaar. Dit geeft een zeer mooi resultaat bij uw foto. In de afbeeldingen hieronder zijn enkele voorbeelden van geborsteld aluminium te vinden. 

Ontwerp je eigen fotopaneel
aluminiumbord_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Kies je eigen foto!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende foto's uit de Duropanel collectie. Je kunt natuurlijk ook een eigen foto aanleveren. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn, maar ook stockfoto's van allerlei websites. Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest! Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan. Wij komen dan samen met jou tot een gepaste oplossing.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen