Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kijk ook eens naar onze Corona preventie-producten!

Foto op dibond

Uw mooiste foto's verdienen het om op dibond afgedrukt te worden. Als het op presentatievormen aankomt is dibond hét materiaal om mee in zee te gaan. Het is niet voor niets dat dibond veel in gallerieën wordt gebruikt. Een foto op dibond is vormvast en erg licht. Hierdoor kunnen zelfs panorama's of foto's van enorme formaten veilig aan de muur worden gemonteerd.

Dibond

Dibond platen zijn lichte panelen die uit drie lagen bestaan. Het gaat om twee flinterdunne lagen aluminium van slechts 0.3 milimeter dik. Daartussen zit een laag zwart kunststof. Deze combinatie maakt het paneel niet alleen erg sterk maar ook nog eens erg licht. Dit garandeerd maximale stevigheid en veiligheid en zorgt voor het maximale resultaat.

Ontwerp je eigen fotopaneel
Muurdecoratie fotopaneel - Foto op aluminium

Voorbeelden

Geen eigen foto's?

Bij Duropanel krijgen we elke gewenste afbeelding op een dibond paneel. Dit kan een foto van een tekening zijn, kunst, of wat je maar wil. Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kan je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen