Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Foto op tuinpaneel

Bij Duropanel hebben we ook allerlei oplossingen om uw tuin te personaliseren. Zo kunnen wij fotopanelen maken voor aan de wand of schutting in uw tuin. Zo creëer je een huiselijke sfeer en heb je de kans om jouw tuin je eigen draai te geven. De materialen en coatings die wij gebruiken zijn berekend op het klimaat waarin ze verkeren en zijn dus ook zeer duurzaam en zullen niet snel hun kleur en kwaliteit verliezen. Op deze manier kunt u langer genieten van uw product. U kunt zelf kiezen welk formaat en materiaal fotopaneel u wilt. Voor het aanleveren van beeldmateriaal heeft u een paar verschillende opties:

  • Een eigen foto uploaden
  • Een foto van een stockfoto website halen
  • Een foto uit onze Duropanel collectie kiezen

Er zijn talloze websites met zogeheten 'stock foto's'. Op een aantal van deze websites zijn deze zelfs gratis te gebruiken, zelfs voor commercieel gebruik! Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay. Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!

Ontwerp je eigen tuinpaneel
Tuinpanelen buitenschilderij tuinposter op aluminium

Voorbeelden

Kies je eigen foto!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende foto's uit de Duropanel collectie. Hierboven zijn een aantal verschillende voorbeelden weergegeven. Je kunt natuurlijk ook een eigen foto aanleveren. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn, maar ook stockfoto's van allerlei websites. Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest! 

Heeft u speciale wensen? Geef dit dan aan. Wij komen dan samen met jou tot een gepaste oplossing.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen