Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fotobehang

Fotobehang is het ideale middel om een kamer helemaal tot leven te wekken. Een afbeelding die je zelf hebt uitgezocht, zo groot als een hele muur! Hoe mooi is het om vanuit je kamer uitzicht te hebben over Central Park in New York? Of je favoriete vakantiebestemming op je slaapkamerwand? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Duropanel hebben we een breed aanbod aan ontwerpen en afbeeldingen waar je uit kan kiezen.

Gebruik je eigen foto's!

Niet gevonden wat je zocht? Stuur dan je eigen foto op! In de configurator kun je heel gemakkelijk je eigen foto uploaden. Geef de afmetingen van je te behangen muur door, dan zorgen wij ervoor dat de foto perfect past. Zo blijft je foto scherm en in de juiste verhouding. Je hebt dan heel eenvoudig een hele muur een prachtige bestemming gegeven.

Ontwerp je eigen fotobehang
behang_DP_vierkant.png

Voorbeelden

Foto's van het internet

Bij Duropanel krijgen we elke gewenste afbeelding op een rol behang. Dit kan een foto van een tekening zijn, kunst, of wat je maar wil. Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kan je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen