Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Tuinposters

Tuinposters zijn dé manier om je kale schutting of tuinmuur op te fleuren! Bij Duropanel worden haarscherpe foto's met prachtige kleuren op doek geprint. Tuinposters zijn een ideaal middel om je tuin er weer levendig uit te laten zien. De tuinposters kunnen goed tegen regen, wind en zonneschijn. Zo blijven ze zelfs na de regenachtige herfst nog mooi.

Het ideale uitzicht

De tuinposters kunnen met elke gewenste foto worden bedrukt. Breng het prachtige uitzicht van de laatste vakantie naar uw tuin of maak het persoonlijk door een foto van de kleinkinderen op te hangen. Voortaan kunt u vanuit uw tuin van het mooiste uitzicht ter wereld genieten!

Vraag uw offerte aan
Tuindecoratie tuinposter rond brug waterval

Voorbeelden

Creëer je eigen stijl!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende foto's uit de Duropanel collectie. Hierboven zijn een aantal verschillende voorbeelden weergegeven. Je kunt natuurlijk ook een eigen foto aanleveren. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn, maar ook stockfoto's van allerlei websites. Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan. Wij komen dan samen met jou tot een gepaste oplossing.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen