Wegwijzerborden

Wegwijzerborden of bewegwijzering wordt vaak gebruikt op grote terreinen of in grote gebouwen. Complexe systemen van gangen, trappen, en kantoren kunnen voor nieuwe bezoekers een waar doolhof vormen. Met de wegwijzerborden stuurt u uw klanten direct de goede richting op en controleert u de mensenstroom op een efficiënte manier. Dit scheelt zowel tijd en geld. Met de wegwijzerborden van Duropanel investeert u in de productiviteit en efficiëntie van uw werknemers en klanten of bezoekers.

Ontwerp je eigen wegwijzerborden
Wegwijzerborden - waterschap Rijn en Ijssel

Voorbeelden

Wegwijzerborden op maat

Bij Duropanel is veel mogelijk. Wij maken uw wegwijzerborden in verschillende materialen en in verschillende afmetingen. Deze kunt u zelf aangeven tijdens het invullen van het offerteformulier. Wij kunnen de wegwjizerborden compleet naar uw wensen vormgeven. Zo kunt u ze zo opvallend mogelijk krijgen of aansluitend bij uw huisstijl.
 

Bekijk ook eens onze projectenpagina!

Op deze pagina staan allerlei projecten die wij door de loop van de jaren met een succes hebben afgerond. Zo kunt u ook zien dat wij specialist zijn in klantspecifieke eisen in verschillende branches waar visuele middelen op 2D en zelfs 3D producten het verschil kunnen maken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen