Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Effen kleur

Bij Duropanel produceren wij al jaren wandpanelen voor onze tevreden klanten. Aluminium of dibond panelen in muurvullende afmetingen kunnen worden gemaakt in elke mogelijk kleur. Naast afbeeldingen is het ook mogelijk een complete muur alle kleuren van de regenboog te geven. Wij bieden de mogelijkheid om wandpanelen in elke gewenste RAL-K7 kleur te leveren.

Zo krijg je het visuele effect van een prachtige kleur op de muur met alle voordelen van aluminium en dibond panelen. Dit zijn:

  • Super egaal oppervlakte; voor strakke panelen 
  • Makkelijk schoon te maken en waterresistent, waardoor het ook kan worden gebruikt als keukenachterwand of douchewand.
  • Licht gewicht; makkelijk te plaatsen
  • Compleet onderhoudsvrij; nooit schilderen, schuren, of bewerken.

Doordat het zo makkelijk is om mee te werken worden wandpanelen steeds meer gebruikt. Niet alleen in huis maar ook op kantoor of in de horeca.

Ontwerp je eigen wandpaneel
Achterwand keuken rood glans

Voorbeelden

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je - naast egale kleuren - ook kiezen uit verschillende afbeeldingen, structuren en patronen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van wandpanelen met verschillende kleuren weergegeven. Dit zouden ook hoge kwaliteit structuren kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen wandpaneel' om je eigen wandpaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen