Horeca

Wandpanelen en fotopanelen zijn perfect te gebruiken in de horeca. Denk aan prachtige muurgrote foto's in de lobbie van uw hotel of aan de muur in uw restaurant. Of wat dacht u van het  gevoel dat materialen zoals hout, baksteen of marmer met zich mee brengen? Op wandpanelen kan de look en sfeer van elk materiaal of elke afbeelding worden aangebracht. Zo ziet u niet alleen wat er mogelijk is maar doet u mogelijk ook ideeën en inspiratie op voor uw eigen horecabedrijf!

Gebruik deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om ideëen of inspiratie op te doen. Wij zijn gewend te werken met klantspecifieke eisen en wensen, dus aarzal niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij focussen ons vooral op duurzaam bedrukken, printen en sublimeren van panelen, waar alle soorten beelden op verwerkt kunnen worden. 
 

Een aantal voordelen van wandpanelen zijn:

  • Geeft met de juiste beelden en materialen elke ruimte meteen meer sfeer en een eigen stijl.
  • Gemakkelijk te plaatsen en weg te halen of vervangen.
  • Oneindig veel mogelijkheden qua afbeeldingen, van motieven van allerlei materialen tot prachtige foto's of tekeningen.
  • Verschillende afwerkingen mogelijk van glanzend tot mat.
  • In elke vorm en afmeting te produceren.
Ontwerp je eigen wandpaneel
Horeca fotowand muurdecoratie bloemen restaurant

Inspiratie

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Op maat gemaakt

Wandpanelen en fotopanelen worden gemaakt van materialen zoals aluminium of dibond en zijn in elke afmeting te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de bestelling. Dan nemen we contact met u op om de gedachten te stroomlijnen zodat we op één lijn komen te zitten. Wij doen ons best om het product volledig naar uw wensen te verwezenlijken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen