Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Openbare ruimte

In ziekenhuizen, parkeergarages en andere openbaren ruimtes komen wand- en fotopanelen nog eens extra tot hun recht. Denk aan lange, witte of grijze muren waar niet zo veel mee kan. Inherent aan openbare ruimten is het feit dat men niet zomaar even een schilderijtje ophangt. Deze kan immers door iedereen meegenomen of vernield worden. De wand- en fotopanelen bieden hier de ideale oplossing. De panelen zijn namelijk makkelijk schoon te maken, zijn krasvast en worden bevestigd aan de muur. Zo krijgen zelfs parkeergarages een prachtig uiterlijk.

Op deze pagina staan verschillende voorbeelden van wand- en fotopanelen in openbare situaties. Gebruik deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om ideëen of inspiratie op te doen. Wij zijn gewend te werken met klantspecifieke eisen en wensen, dus aarzal niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij focussen ons vooral op duurzaam bedrukken, printen en sublimeren van panelen, waar alle soorten beelden op verwerkt kunnen worden. 

 

Een aantal voordelen van wandpanelen zijn:

  • Geeft met de juiste beelden en materialen elke ruimte meteen meer sfeer en een eigen stijl.
  • Gemakkelijk te plaatsen en weg te halen of vervangen.
  • Oneindig veel mogelijkheden qua afbeeldingen, van motieven van allerlei materialen tot prachtige foto's of tekeningen.
  • Verschillende afwerkingen mogelijk van glanzend tot mat.
  • In elke vorm en afmeting te produceren.
Ontwerp je eigen wandpaneel
muurdecoratie hout look openbare ruimte

Inspiratie

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Op maat gemaakt

Wandpanelen en fotopanelen worden gemaakt van materialen zoals aluminium of dibond en zijn in elke afmeting te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de bestelling. Dan nemen we contact met u op om de gedachten te stroomlijnen zodat we op één lijn komen te zitten. Wij doen ons best om het product volledig naar uw wensen te verwezenlijken

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen