Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

*** STORING IN HET BETAALSYSTEEM. WE ZIJN DRUK DOENDE DIT TE VERHELPEN *** BETALING VIA SOFORT/CREDITCARD/SEPA NIET MOGELIJK - VIA IDEAL/PAYPAL/BANCONTACT WEL

Scholen & universiteiten

Universiteiten en scholen zitten vol met studenten of lerende kinderen. Het brein van deze jonge mensen moet worden gestimuleerd en geprikkeld zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Scholen en universiteiten focussen zich vaak op de kwaliteit van onderwijs maar vergeten daarbij vaak om een inspirerende omgeving te bieden. Met de wand en fotopanelen van Duropanel komt hier snel een einde aan. Aula's, kantines en lange gangen kunnen van prachtige afbeeldingen en inspirerende citaten worden voorzien. Zo blijft het brein van een ontwikkelende scholier of student geprikkeld en krijgen ze de inspiratie om te blijven presteren.

Op deze pagina staan verschillende voorbeelden van wand- en fotopanelen in de academische situaties. Gebruik deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om ideëen of inspiratie op te doen. Wij zijn gewend te werken met klantspecifieke eisen en wensen, dus aarzal niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij focussen ons vooral op duurzaam bedrukken, printen en sublimeren van panelen, waar alle soorten beelden op verwerkt kunnen worden. 

Ontwerp je eigen wandpaneel
Muurdecoratie universiteit scholen hogeschool van amsterdam

Inspiratie

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Een aantal voordelen van wandpanelen zijn:

  • Geeft met de juiste beelden en materialen elke ruimte meteen meer sfeer en een eigen stijl.
  • Gemakkelijk te plaatsen en weg te halen of vervangen.
  • Oneindig veel mogelijkheden qua afbeeldingen, van motieven van allerlei materialen tot prachtige foto's of tekeningen.
  • Verschillende afwerkingen mogelijk van glanzend tot mat.
  • In elke vorm en afmeting te produceren.
     

Op maat gemaakt

Wandpanelen en fotopanelen worden gemaakt van materialen zoals aluminium of dibond en zijn in elke afmeting te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de bestelling. Dan nemen we contact met u op om de gedachten te stroomlijnen zodat we op één lijn komen te zitten. Wij doen ons best om het product volledig naar uw wensen te verwezenlijken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen