Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Slaapkamer

Wat te doen met die ene kale muur in je slaapkamer? Wat dacht je van een wand- of fotopaneel? Op een paneel van aluminium of dibond kan elke materiaallook of afbeelding worden aangebracht. Op deze pagina kan je al veel verschillende opdrukken en afbeeldingen zien die reeds bij tevreden klanten in de slaapkamer hangen. Door de juiste afbeelding te kiezen kan letterlijk elke gewenste sfeer worden gecreëerd.

Op deze pagina staan verschillende voorbeelden van wand- en fotopanelen in slaapkamer situaties. Gebruik deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om ideëen of inspiratie op te doen. Wij zijn gewend te werken met klantspecifieke eisen en wensen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij focussen ons vooral op duurzaam bedrukken, printen en sublimeren van panelen, waar alle soorten beelden op verwerkt kunnen worden. 
 

Een aantal voordelen van wandpanelen zijn:

  • Geeft met de juiste beelden en materialen elke ruimte meteen meer sfeer en een eigen stijl.
  • Gemakkelijk te plaatsen en weg te halen of vervangen.
  • Oneindig veel mogelijkheden qua afbeeldingen, van motieven van allerlei materialen tot prachtige foto's of tekeningen.
  • Verschillende afwerkingen mogelijk van glanzend tot mat.
  • In elke vorm en afmeting te produceren.
Ontwerp je eigen wandpaneel
A1vxwGIYJ9L._AC_SL1500_.jpg

Inspiratie

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Op maat gemaakt

Wandpanelen en fotopanelen worden gemaakt van materialen zoals aluminium of dibond en zijn in elke afmeting te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de bestelling. Dan nemen we contact met u op om de gedachten te stroomlijnen zodat we op één lijn komen te zitten. Wij doen ons best om het product volledig naar uw wensen te verwezenlijken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen