Tuin

Wandpanelen en fotopanelen zijn letterlijk overal te gebruiken. Dit is mede te danken aan de hoge kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Zelfs buiten, waar de wand- en fotopanelen bloot staan aan regen, wind en zonneschijn blijven de wandpanelen lang mooi. Ze zijn daarom ook perfect te gebruiken in de tuin. Op deze pagina staan verschillende voorbeelden van wand- en fotopanelen in kantoorsituaties. Hierdoor is goed te zien hoe de foto- wandpanelen in de tuin tot hun recht komen. Een fotopaneel kan het ideale middel zijn een kale of saaie tuin om te toveren tot een levendige ruimte! Gebruik deze pagina om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om ideëen of inspiratie op te doen. 

Wij zijn gewend te werken met klantspecifieke eisen en wensen, dus aarzal niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn. Wij focussen ons vooral op duurzaam bedrukken, printen en sublimeren van panelen, waar alle soorten beelden op verwerkt kunnen worden. 

Ontwerp je eigen wandpaneel
Tuinposters tuinschilderijen foto in tuin fotopanelen tuinpanelen

Inspiratie

   <-- In deze gallerij staan allerlei (3D) sublimatie producten!
 

Een aantal voordelen van wandpanelen zijn:

  • Geeft met de juiste beelden en materialen elke ruimte meteen meer sfeer en een eigen stijl.
  • Gemakkelijk te plaatsen en weg te halen of vervangen.
  • Oneindig veel mogelijkheden qua afbeeldingen, van motieven van allerlei materialen tot prachtige foto's of tekeningen.
  • Verschillende afwerkingen mogelijk van glanzend tot mat.
  • In elke vorm en afmeting te produceren.
     

Op maat gemaakt

Wandpanelen en fotopanelen worden gemaakt van materialen zoals aluminium of dibond en zijn in elke afmeting te verkrijgen. Heb je bijzondere wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de bestelling. Dan nemen we contact met u op om de gedachten te stroomlijnen zodat we op één lijn komen te zitten. Wij doen ons best om het product volledig naar uw wensen te verwezenlijken.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen