Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Bloemen & planten

Bij Duropanel produceren wij al jaren fotopanelen van voor onze tevreden klanten. Aluminium of dibond panelen in grote en kleine afmetingen worden bedrukt of gesublimeerd met elke mogelijk opdruk. Hierdoor is het ook mogelijk om op een complete muur een prachtige foto van bloemen en planten weer te geven. De foto is haarscherp en heeft prachtige kleuren. Kiezen voor aluminium of dibond panelen heeft vele voordelen. Zo is de kwaliteit hoger en het effect mooier dan bij andere materialen zoals canvas. Een aantal voordelen van onze fotopanelen zijn:

  • Hoge fotokwaliteit & kleurecht resultaat 
  • Duurzaam; ze zijn goed beschermd en gaan lang mee
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterresistent
  • Licht gewicht, gemakkelijk te plaatsen met ophangsystemen
  • Krasvast

Doordat het zo makkelijk is om mee te werken worden fotopanelen steeds meer gebruikt. Niet alleen in huis maar ook op kantoor of in de horeca. Doordat de fotopanelen letterlijk met elke afbeelding bedrukt kunnen worden, is er geen limiet aan verschillende stijlen en sferen die ermee gecreëerd kunnen worden. Een fotopaneel van bloemen is nog eens extra bijzonder, bloemen hebben namelijk speciale betekenissen. Denk aan een rode roos, een witte lelie of een zonnebloem. Elke bloem brengt een ander gevoel of idee met zich mee.

Ontwerp je eigen fotopaneel
Muurdecoratie foto op aluminium bloemen keukenachterwand

Voorbeeld

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende collecties en catagorieën aan afbeeldingen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van fotopanelen met bloemen en planten weergegeven. Dit zouden ook andere hoge kwaliteit afbeeldingen kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen fotopaneel' om je eigen fotopaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.
 

Geen eigen foto's?

Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay. Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen