Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Eigen foto's

Bij Duropanel kun je er voor kiezen om je eigen foto's te uploaden zodat wij jouw gepersonaliseerde fotopaneel naar de gewenste eisen kunnen produceren. Geef elke ruimte jouw eigen stijl met persoonlijke fotopanelen. Ideaal voor familieportretten, hobbyfoto's of foto's van een professionele fotograaf. Deze kunnen in allerlei ruimten zoals de woonkamer, slaapkamer of in de gang worden geplaatst. De foto's kunnen worden gemaakt met je eigen gekozen afmetingen op verschillende materialen. Verder zijn er ook ophangsystemen te kiezen. Een aantal voordelen van onze fotopanelen zijn:

  • Hoge fotokwaliteit & kleurecht resultaat 
  • Duurzaam; ze zijn goed beschermd en gaan lang mee
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterresistent
  • Licht gewicht, gemakkelijk te plaatsen met ophangsystemen
  • Krasvast

Druk op 'ontwerp je eigen fotopaneel' om verder te gaan naar het samenstellen van je eigen fotopaneel! Mocht je specifieke eisen hebben dan kun je hier ook een aanvraag op maat indienen. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ontwerp je eigen fotopaneel
Fotopanelen fotoschilderij boeken

Voorbeelden

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende collecties en catagorieën aan afbeeldingen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van fotopanelen met landschappen weergegeven. Dit zouden ook andere hoge kwaliteit afbeeldingen kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen fotopaneel' om je eigen fotopaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.
 

Geen eigen foto's?

Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!
 

Inspiratie opdoen?

Kijk ook eens onze Inspiratiepagina's! Deze pagina's zijn gemaakt om een impressie te geven van wat onze producten kunnen doen met de stijl en sfeer in verschillende soorten ruimtes op allerlei verschillende locaties.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen