Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Wanddecoratie fotoschilderij ziekenhuis Rotterdam bouw werkers

Bij Duropanel is het mogelijk om foto's haarscherp af te drukken op fotopanelen. Deze fotopanelen geven een persoonlijke tint aan elke ruimte waar ze te vinden zijn. Je kunt kiezen uit onze Duropanel collectie of je eigen foto's uploaden. Dankzij onze geavanceerde printmethodes worden de foto's haarscherp afgedrukt en behouden ze perfect hun kleur. De fotopanelen kunnen worden gemaakt in eigen gekozen maten. Ook zijn verschillende materialen mogelijk. Als je wilt kan hier ook een mooi lijst of frame omheen en is er een optie voor ophangsystemen aanwezig. 

 

Bekijk alle mogelijkheden en creëer je eigen stijl!

Upload je eigen foto's of zoek online naar jouw perfecte foto!

Wij geven je de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden om zo jouw perfecte fotopaneel te ontwerpen. Heb je zelf geen mooie passende foto's? Geen probleem! We hebben bij Duropanel een eigen collectie! En er zijn talloze websites met zogeheten 'stock foto's'. Op een aantal van deze websites zijn deze zelfs gratis te gebruiken, zelfs voor commercieel gebruik! 

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!

 

Inspiratie opdoen?

Kijk ook eens onze Inspiratiepagina's! Deze pagina's zijn gemaakt om een impressie te geven van wat onze producten kunnen doen met de stijl en sfeer in verschillende soorten ruimtes op allerlei verschillende locaties.

 

Let op: Alle fotopanelen worden op aanvraag op maat voor u gemaakt. De panelen kunnen derhalve niet worden geretourneerd.