Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Foto op 3D tuinbord

Deze aluminium tuinborden met prachtige afbeeldingen zijn een sierraad voor uw tuin. Het geeft een meer huiselijke sfeer en kan met alle mogelijke kleuren en afbeeldingen ook uw tuin tot leven brengen. U kunt zelf uw eigen afbeeldingen kiezen of gebruik maken van onze Duropanel collectie. Op deze manier kunt u het bord personaliseren naar eigen smaak. Er kan gekozen worden voor uitsparingen voor plantenbakken in het bord. Zo kun je extra leven geven aan het tuinbord door je eigen planten te gebruiken. Zo wordt het bord ook nog multifunctioneel.

Kwaliteit

Tuinborden worden vaak blootgesteld aan regen, zon en wind. Hierdoor kan er snel verkleuring optreden. De tuinborden van Duropanel worden echter zo gemaakt dat de inkt in de coating van het bord hecht. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding dus niet op het bord ligt, maar in het materiaal zit. Dit maakt het een zeer duurzaam tuinbord van hoge kwaliteit, en dat blijft het ook. Het beeld is super scherp en de kleuren zijn levensecht.

Ontwerp je eigen tuinbord
Tuinpanelen - Decoratiepaneel met potjes

Voorbeelden

Kies je eigen foto!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende foto's uit de Duropanel collectie. Je kunt natuurlijk ook een eigen foto aanleveren. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn, maar ook stockfoto's van allerlei websites. Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kunt u de meest prachtige foto's vinden! Als u gebruik wilt maken van gratis foto's raden wij aan eens een kijkje te nemen bij Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als u eenmaal een foto heeft geselecteerd kunt u deze gemakkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden ten opzichte van uw gewenste formaat fotopaneel. Wij zorgen voor de rest!

Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan. Wij komen dan samen met jou tot een gepaste oplossing.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen