Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Aluminium (3D) tuinborden

3-5 werkdagen

Productomschrijving

Met een 3D fotobord aan de muur of schutting in de tuin creëer je een huiselijke sfeer. Deze borden worden geproduceerd met de duurzame sublimatietechniek. Hiermee worden alle afbeeldingen op hoge kwaliteit op het bord gebracht. De gesublimeerde borden van Duropanel hebben een aantal voordelen, zoals:

 • Makkelijk schoon te houden
 • Kleurecht, duurzaam en krasvast resultaat
 • Omgezette randen voor extra diepte
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
   

Stel-samen en bestel

Op deze pagina kunt u zelf samenstellen hoe uw ideale fotobord er uit zal gaan zien. Er zijn een aantal wensen die u kunt aangeven in de stel-samen-module. Als je meer informatie wilt weten over de mogelijke opties kun je klikken op de (i) icoontjes die bij de opties staan. Door het hele proces kunt u al uw wensen aangeven. Als u op zoek bent naar iets wat niet als optie wordt gegeven, kan u een 'aanvraag op maat' indienen. Dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.
 

Aanleverspecificaties; ook belangrijk.

Om er zeker van te zijn dat we de mooiste kwaliteit kunnen leveren willen we je vragen om eens een kijkje te nemen op de pagina over aanleverspecificaties. Als jij goede bestanden aanlevert kunnen wij verzekeren dat ook jouw tuinbord in super kwaliteit geleverd wordt. Natuurlijk doen we als teken van onze service altijd een gratis bestandscheck bij bestellingen. Dan weten wij in ieder geval of het goed zit of dat er nog even contact moet worden opgenomen.
 

Let op! Bij borden met omgezette randen gaat de afbeelding ook om de zijvlakken heen (2 cm/4 cm omgezette randen). Hierdoor verplaatst een deel van de afbeelding van het voorvlak naar de zijvlakken. Hou hier rekening mee.

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen!

Aluminium (3D) tuinborden

Vanaf € 54,84 excl. BTW

€ 66,36 incl. BTW

3-5 werkdagen

 • Omgezette randen voor een stijlvol 3D effect
 • Duurzaam en bestand tegen zware omstandigheden

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen
 • Hoge kwaliteit visuele producten
 • Maatwerk mogelijk
 • Veilig betalen met iDeal, Paypal of overboeking!

Reviews van dit product

Wees de eerste en laat een review achter!

Draai kwartslag OK