Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Foto op schutting

Een schutting wordt gezien als de grens van je tuin en niet als een mogelijk kunstwerk. Hoe mooi die schutting ook is, het blijft er toch altijd een beetje kaal uitzien. Bij Duropanel denken we daar heel anders over! Een schutting is namelijk een prachtige kans om kunst in je tuin aan te brengen. Wat dacht je van een prachtige foto die in het hout van je schutting wordt aangebracht? De afbeeldingen maken meteen duidelijk dat de tuin hiermee een levendig en prachtig aangezicht krijgt.

Wij creëren in samenwerking met jou een prachtige fotoschutting. Bij de offertepagina kun je alle eisen en wensen aangeven, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen om er iets moois van te maken!

Vraag een offerte aan
Foto op schutting huis boom tuinfoto tuinschilderij

Voorbeelden

Creëer je eigen stijl!

Bij Duropanel kan je je eigen foto of ontwerp opsturen. Zo wordt je schutting niet alleen uniek maar ook persoonlijk! Heb je speciale wensen of eisen? Geef dit dan aan bij de offertepagina. Wij komen dan samen met jou tot een perfecte oplossing die prachtig in je tuin staat!
 

Kwaliteit

We gebruiken gesublimeerde aluminium platen waar de afbeelding in de coating gehecht zal zitten. Hierdoor zit de afbeelding in de schutting en niet erop. Hierdoor zal er niets gebeuren wanneer de schutting nat of vies wordt. Zo blijft uw schutting lang mooi in zelfs de slechtste weersomstandigheden. Een ander voordeel van onze 3D sublimatie is dat afbeeldingen ook om de hoeken van de schutting heen kunnen. Meer over sublimeren...

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen