Spectaculaire overname PimpYourKitchen.nl

PimpYourKitchen is een succesvolle webshop voor fotografische keukenachterwanden, waarvoor Duropanel al jaren de gesublimeerde achterwanden produceert. De overname van de webshop is daarom een logische stap om onze klanten de beste service te bieden. PimpYourKitchen is in 2007 gestart door fotograaf John Kraft(www.johnkraft.nl). Voor de overname was Duropanel al jaren producent van de Pimp Superior achterwanden.

De voordelen van PimpYourKitchen op een rij:

  • Exclusieve en unieke foto’s van een professionele fotograaf
  • Expertise in foto- en beeldkwaliteit
  • De grootste panelen zonder naden, uitsparingen mogelijk
  • Gemakkelijk bestellen via de webshop
  • Insturen van eigen foto’s of ontwerpen mogelijk
     

Bij PimpYourKitchen is persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk. In onze nieuwe showroom in Lochem staat Jolien van Es daarom altijd voor u klaar. Hier kunt u inspiratie opdoen en vragen naar de mogelijkheden. Kijk op www.pimpyourkitchen.nl naar prachtige voorbeeldkeukens, voor informatie en om te checken wanneer de volgende open dag plaatsvindt.

Dankzij de overname van de Pimp Your Kitchen webshop krijgt Duropanel, als onderdeel van Kamp Coating Groep, nieuw inzicht in de wereld van online verkopen voor onze producten. Zo kan ook de zakelijke markt voor wandpanelen online bediend worden. Voor de zakelijke markt zal Jan Beukers zich inzetten.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl