Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Parkeerborden

Parkeerborden

Op elk terrein is wel een parkeerbord te vinden. Parkeerplaatsen vrijhouden, reserveren, aanduiden, of parkeren verbieden? Als het met parkeren te maken heeft dan kunnen wij er parkeerborden voor leveren. Met slechts een paar klikken heeft u ze zo in huis.

Officiële RVV parkeerborden

De parkeerborden die bij Duropanel in de webshop te bestellen zijn, voldoen aan alle wettelijke eisen. Met deze parkeerborden kan er dus geen twijfel bestaan over wat er moet gebeuren. Ook als u verkeersborden voor de openbare ruimte nodig hebt, bent u bij ons daarom aan het goede adres. Daarnaast zijn er ook niet-RVV verkeersborden te verkrijgen. Waar u ook behoefte aan heeft, in onze webshop is het te bestellen.

Een nummerbord als parkeerbord

Een parkeerplaats reserveren voor een bepaalde auto? Geen enkel probleem. In de webshop kunt u een nummerbord-parkeerbord bestellen. U voert het gewenste kentekennummer in en plaatst dit bord bij uw parkeerplaats. Iedereen kan nu zien dat die parkeerplek is gereserveerd.

Parkeerborden in verschillende varianten

Soms wil u mensen waarschuwen voor het feit dat zij geen belangrijke toegangswegen moeten blokkeren. Een wegsleepregeling kan hierbij zeker van pas komen. In de webshop vindt u daarom ook allerlei parkeerborden met toevoegingen zoals “u wordt weggesleept” en “wegsleepregeling”. Een pictogram van een takelwagen die een auto wegsleept doet de rest.

Ook het aanduiden van parkeerplaatsen voor invaliden is geen probleem. Met duidelijke parkeerborden wordt eenvoudig een invalidenparkeerplaats herkend.

Webshop voor parkeerborden kopen

Een bord parkeren is heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop, op de bestelpagina vind u alle details die u nodig heeft. Afmetingen, kleur en materiaal. Een afbeelding van de door u gewenste parkeerborden staat altijd weergegeven op het scherm. Vul in hoeveel exemplaren u nodig heeft en voltooi de bestelling.

Gemakkelijk parkeerborden kopen

Bij Duropanel geldt dat wanneer u een bord parkeren vóór 12:00 uur bestelt, u deze morgen in huis heeft.