Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen:

Huisnummers reflecterend - huisnummerborden buitengebied

Huisnummerborden - Reflecterende huisnummers

Voor een herkenbare huisnummering in het buitengebied, leveren wij reflecterende huisnummerbordjes met een afmeting van 12 x11 cm en een cijferhoogte van 7,5 cm voorzien van 2 gaatjes. De standaard uitvoering is een reliëfgeperst bordje voorzien van een zwart cijfer. De ondergrond van het bordje is uitgevoerd in reflectieklasse 1. Ook zijn er bordjes verkrijgbaar waarbij de ondergrond is uitgevoerd in reflectieklasse 2 en het bordje is voorzien van een uit folie gesneden zwart cijfer. Maximaal 3 karakters (cijfers en toevoegingen).

Wij leveren ook huisnummerpalen. Dit systeem bestaat uit een zwarte kunststof paal (milieuvriendelijk gerecycled materiaal) die kan worden voorzien van een of meerdere huisnummerbordjes reflectieklasse 1. Aan beide zijden van de paal kunnen 1 of 2 huisnummers worden geplaatst.

Let op: Alle huisnummerbordjes worden op aanvraag individueel voor u gemaakt. De bordjes kunnen derhalve niet worden geretourneerd.

 

Huisnaamborden

Bent u misschien geinteresseerd in huisnaamborden? Deze maken wij ook! Kijk snel op onze huisnaamborden pagina om te kijken welke mogelijkheden er zijn.