Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Afbeeldingen

Bij Duropanel produceren wij al jaren wandpanelen voor onze tevreden klanten. Aluminium of dibond panelen in muurvullende afmetingen worden bedrukt of gesublimeerd met elk mogelijk beeld naar wens. Hiermee is het dus ook mogelijk om op een complete muur een afbeelding of foto te tonen. Wij streven altijd naar een scherp en kleurecht resultaat voor een levensecht beeld. Een aantal voordelen van onze gesublimeerde wandpanelen zijn:

  • Hittebestendig en brandvertragend; voor extra veiligheid en duurzaamheid in bijvoorbeeld de keuken of bij een open haard.
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterresistent; kan ook worden gebruikt als keukenachterwand of douchewand.
  • Licht gewicht, gemakkelijk te plaatsen.
  • Onderhoudsvrij; nooit meer bijwerken door de speciale coating.
  • Krasvast

Doordat het zo makkelijk is om mee te werken worden wandpanelen steeds meer gebruikt. Niet alleen in huis maar ook op kantoor, in de horeca of andere plaatsen waar visuele beelden op wanden het interieur ten goede kan komen.

Ontwerp je eigen wandpaneel
Wandpanelen wereldkaart afbeelding

Voorbeelden

Kies je eigen beelden of laat ons helpen met het ontwerp!

Bij Duropanel kun je kiezen uit verschillende afbeeldingen, structuren en patronen. Je kunt ook kiezen om zelf afbeeldingen te uploaden. Kom je er zelf niet uit, maar heb je wel een geweldig idee? Dan kunnen wij ook helpen bij de totstandkoming van een ontwerp dat past bij jouw gevoel. Hierboven zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van wandpanelen met afbeeldingen weergegeven. Dit zouden ook super mooie hoge kwaliteit foto's kunnen zijn. Druk op de knop 'ontwerp je eigen wandpaneel' om je eigen wandpaneel samen te stellen of een offerte aan te vragen.
 

Geen eigen foto's?

Als je zelf geen foto hebt van datgene dat je op de muur wilt hebben kun je natuurlijk ook foto's van het internet gebruiken. Er zijn talloze websites met prachtige foto's. Vaak moet je enkele euro's voor deze foto's betalen maar op sommige websites zijn de foto's ook gratis te gebruiken!

Voor de beste hoge kwaliteit foto's raden wij aan websites zoals iStock en Shutterstock te gebruiken. Hier kun je de meest prachtige foto's vinden! Als je gebruik wil maken van gratis foto's raden wij aan eens te kijken op Pexels en Pixabay.

Houdt u van kunst? Dan willen wij u er op wijzen dat er het Rijksmuseum een gigantische collectie met hoge kwaliteit afbeeldingen heeft van allerlei kunstwerken. Klik hier om de Rijkssstudio te bekijken.

Als je eenmaal een foto hebt geselecteerd kun je deze heel makkelijk uploaden en eventueel nog wat bijsnijden. Zo past de foto perfect op je muur. Wij zorgen voor de rest!

Wij helpen u graag met persoonlijk advies

T +31 (0)40 - 238 0 888
E info@duropanel.nl
Bericht sturen